Astrologisk samtale

- Brug for retning
Siden 1984

Astrologisk Samtale

Horoskopet som redskab

En Astrologiske Udviklings samtale kan bruges til at afdække områder i dit liv, som kan udvikles – Så du bliver det bedste du kan blive og dermed kan begynde at realisere dine højeste menneskelige potentialer.

Jeg kombinerer min erfaring som coach med min astrologiske indsigt. Min erfaring er, at disse to redskaber i forening giver et godt skub i den rigtige retning.

Horoskopet viser os, hvordan energier strømmer ind i fødselsøjeblikket. Det vil udstyre os med det sæt briller, som vi ser vores liv igennem. Ved at blive opmærksom på det kan du begynde at arbejde med livet i stedet for måske at arbejde imod. Vi kan få kortlagt, og sendt lys ind i, skygge områderne vi alle har. Ved at lukke lyset ind kan vi begynde at se de mønstre, vi følger. Nogle er gode og hensigtsmæssige, mens andre i længden vil slide på vores tilgang til andre mennesker og livet. Når mønsteret bliver oplyst, kan vi begynde at se når kurverne kommer. Kurver som skaber G-kræfterne i vort liv, og vi kan forberede os når det begynder at svinge og gå nedad mod dybet. At blive opmærksom muliggør, at vi kan begynde at lave de forandringer, der skal til så vi kan nyde turen i rutsjebanen, i stedet for at klammere os fast til håndtagene, med en følelse af at vi falder ud og af.

Med en astrologisk udviklingssamtale kan du begynde at opleve det nærvær, der skal til for at skabe forandring.

Hvad driver dig

Din motivation

Hvad enten du er i en livskrise, der nødvendiggør forandringer, eller du føler behovet for at tage dig selv alvorligt, så kan en Astologisk udviklingssamtale være et godt udgangspunkt for at sætte en ny kurs!

kriser & fremtiden

Vil Du vide mere?

Kriser!

Fødselshoroskopet afslører de psykologiske grundmønstre, du er født med. En krise i livet er altid en mulighed for personlig vækst, hvis fokus rettes mod de mønstre, der er aktive. Ved at forstå horoskopets sprog kan vi trænge ned i dybden af de årsager, der har fremkaldt krisen og opstille mulige handlingsstrategier.

Fremtiden!

Kan vi forudsige den? – Ja, forstået på den måde at du skaber din egen fremtid, ud fra den du er lige nu!

Ved at se hvordan planeterne kaster lys og skygge på vores fødselshorskop,  vises de psykologiske vækstprocesser, der virker i dit liv i den kommende periode. Den indsigt kan bruges, til at få det bedste ud af det.

Hvad får jeg med?

En samtale vare et sted mellem 1-1½ time. Samtalen kan optages, hvis du ønsker det. Udover den indsigt om dig selv du vil få, vil du blive givet forskellige værktøjer, som kan anvendes i dit liv.

Det Praktiske
Har du dit eksakte fødselstidspunkt, måske korrigeret af en astrolog, så er det bare at komme i gang. En session vare et sted mellem 1-1½ time. prisen er 800,-kr

Har du ikke det, skal vi først have fat i dit fødselstidspunkt og korrigeret det. Derefter kan vi gå i gang. Da jeg her er nødt til at bruge tid på at arbejde med at finde dit “eksakte” fødselstidspunkt er prisen 1200,-kr.

Kontakt 

Har du spørgsmål eller ønsker du at lave en aftale så skriv eller ring!

+ 45 31660043

Sanatorievej 3, DK-8680 Ry

Trænger du til forandring?

Gratis E-bog Microtransformationer & Nærvær

Fortæller DIG Hvordan!

Tilmeld dig Mindyourhealths nyhedsbrev.

 

Mikro-transformationer-og-nærvær

Tak fordi du tilmeldte dig!