Hvordan lukker du på 10 minutter luften ud af julens stress

Julen og ferien truer lige om hjørnet. Julen kan kalde mange billeder frem om glæde, hygge og sammenhold, men også scenarier med stress og bristede forventninger. Som så mange gange i vores liv, så bliver alt ikke præcist som vi havde planlagt det. Noget når vi ikke, nogen når ikke frem, anden kan blive for tør og ris’alamanden for tung. 

Alle de perfekte billeder som bliver skabt i vores sind, af hvad denne søde juletid er, bliver sjældent til virkelighed. 

Vi falder i den mentale fælde og bliver fanget af glansbilleder af hvad julen og juleferien er. Mange af de scenarier der dukker op i vores sind er illusoriske scener, der er skabt af reklamebranchen og filmindustrien. En illusion om den perfekte fantastiske juletid. En illusion der fortæller en historie om, at hvis vi forbruger og får flere ting i vort liv – så vil det bringe os evig lykke.  

De fleste af de billeder, som vi har skabt i vores sind, der er fyldt med forventninger om hvad juletiden er, bliver sjældent til virkelighed

Bryd med det perfekte jule set-up

Er du fanget i en målsætning om hvordan det fuldstændigt perfekte jule set-up ser ud? Kan der være en risiko for at enhver detalje der ikke bliver imødekommet, kan lede til mere stress, uro og bekymring. 

Prøv i stedet at bruge juletiden til at give slip på alle de fastlåste billeder af hvad juletiden er. At åbne os selv op til muligheden for at være sammen med dem der er nær, og være indstillet på at alt sandsynligvis ikke går som planlagt, for på den måde at lade glæden og freden få plads.  

Her er en gave

Start julen med at give dig selv denne gave; tag dig selv alvorligt og begynd at bruge 10 minutter på at lukke luften ud af juletidens stress, med denne lille guidede mindfulness meditations øvelse – lad nuet komme over dig og freden indfinde sig.

Guided 7 minutters mindfulness meditation

 

Mindyourhealth.dk ønsker dig og dine, en glædelig og fredelig jul, samt et fantastisk Nyt År.

[wp_schema_pro_rating_shortcode]

Trænger du til forandring?

Gratis E-bog Microtransformationer & Nærvær

Fortæller DIG Hvordan!

Tilmeld dig Mindyourhealths nyhedsbrev.

 

Mikro-transformationer-og-nærvær

Tak fordi du tilmeldte dig!