Kolesterolsænkende medicin

af sep 6, 2014Uncategorized0 Kommentarer

kolesterolsænkende medicin

Så den gal igen!

Med et sundhedssystem der er under pres, grundet vores trængte økonomi, er det tankevæk-kende at medicinalindustrien er i stand til at øge deres indtjening. Ved at sygeliggøre os gennem at fremstille medikamenter, der gørmere skade end gavn for størst parten af dem der tager medicinen!

Er kolesterolsænkende medicin sikkert?

Nye undersøgelser bekræfter endnu engang at Statiner (kolesterolsænkende mediciner) øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Senest har to separate undersøgelser konkluderet at progressionen af kranspulsårens forkalk-ning, der er kendetegnende for potentielt dødelige hjertesygdomme, ØGES med brugen af sta-tiner.

Et af studierne er fra the Journal Atherosclerosis fra august 2012 (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22981406). Det viser at brugen af Statiner er forbundet med en 52% forøget forekomst af Koronaer forkalkning, sammenlignet med ikke bruger af statiner.

Disse foruroligende fund kommer lige efter at der i tidsskriftet Diabetes Care (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22875226) er kommet en anden undersøgelse, der opdagede at type 2 diabetikere med fremskreden åreforkalkning – der er hyppige bruger af kolesterolsænkende medicin, har betydeligt større mængde kranspulsåre forkalkning i forhold til en gruppe der bruger mindre af denne medicin.

Diabetes forøger risikoen for hjerte-kar-sygdomme, hvilket er en af grundene til at de fleste diabetikere får ordineret et kolesterolsænkende middel for at reducere risikoen for at udvikle hjerte-kar-sygdomme. Ikke desto mindre viser disse nye undersøgelser at brugen af Statiner faktisk øger risikoen.

Du kan læse hele artiklen her:http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/10/15/statin-drugs-on-coronary-disease.aspx

Brian Christensen

Brian Christensen - Stress Coach & meditationslærer. Har mere en 40 år erfaring inden for området Personlig udvikling, meditation og krop-psyke sammenhæng i forhold til vores liv og helbred. Brian blogger, holder foredrag, kurser inden for disse områder.

Stress test

Tag en gratis Stress Test

Find ud af hvor du er placeret?

Download og udfyld vores Stress Test - Find ud af hvor du er placeret.

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev!

 

Tak - du vil snart modtage et link til din Stress Test og modtage nyhedsbreve fra os!