Hvad betyder hjernebølger for din sundhed?

Hvad betyder hjernebølger for din sundhed?

Når du er rolig og afslappet, vil dine hjerne begynde at dæmpe sine svingninger. Når din hjerne svinger inden for specifikke hjernebølgefrekvensområder frigiver din hjerne store mængder helende hormoner.

Et af dem er humant væksthormon (HGH), der er kendt inden for den medicinske videnskab, for at øge levetiden .. ja, det får dig faktisk til at leve længere!

Den spændende del er, at du nemt og ubesværet kan få din hjerne til at svinge inden for specifikke hjernebølge frekvenser der for eksempel hænger sammen med dyb afslapning og indre ro, laser lignende fokus og koncentration … eufori og meget mere! Når det sker vil din hjerne naturligt frigiver sunde doser af helbredende hormoner og gavnlige neurotransmittere.

Lyt til podcasten og lær hvordan du kan identificerer din hjernes svingninger, når du er i forskellige sindstilstande. Når du kan identificerer det, kan du begynde aktivt at bestemme hvilke tilstand du ønsker at være i og hermed være med til at få din hjerne til at frigive de healende hormoner og neurotransmitter.

Hjernebølger svinger i bestemte områder

Der findes forskellige frekvensområder, som vores hjerne svinger i de er inddelt som følgende, med den hurtigeste svingende øverst

  • GAMMA 40-100 Hz
  • BETA  12-40 Hz
  • ALFA 8-12 HZ
  • THETA 4-8 HZ
  • DELTA 0-4 HZ

Podcasten der har en varighed af ca. 20 minutter samt den medfølgende pdf fil med tegninger til, vil give dig en forståelse for ovenstående.

Meditation har stor indvirkning på hjernebølgerne

Forskningen viser at det at have en meditativ praksis har en stor indvirkning på hvordan din hjerne svinger. Derfor vil jeg altid anbefale at du starter en meditations praksis. Jeg har lavet forskellige guidede meditationer som du gratis, kan hente her på siden.

Nogle gange kan det være nødvendigt at få sat lys på områder i vort sind som forhindre os i at kunne nå ned i hjernebølge frekvens, fordi vi måske har en masse overbevisninger, der måske er uhensigtsmæssige. Så kan det være der er brug for en psykoterepeut eller en astrologisk udviklingssamtale.

 

Hvad betyder hjernebølger for din sundhed

med Brian Christensen

Hent PDF med slides til PodCast'en

For at få størst udbytte af podcast’en anbefaler jeg at du henter filen med slides. Så kan du følge med samtidig med at du lytter. 

Trænger du til forandring?

Gratis E-bog Microtransformationer & Nærvær

Fortæller DIG Hvordan!

Tilmeld dig Mindyourhealths nyhedsbrev.

 

Mikro-transformationer-og-nærvær

Tak fordi du tilmeldte dig!