Mestring af Stress, Angst og Depression

Nærværet I Åndedrættes Kraft

 

tag med på rejsen

Dette kursus er et 8-ugers forløb, hvor vi mødes en gang om ugen i 2 timer fra 19:00 til 21:00. Kurset er designet til at hjælpe dig med at lære at mestre og forebygge stress, angst og depression ved hjælp af åndedrættets kraft, mindfulness og ACT (Acceptence and Commitment Therapy).

.

I løbet af kurset vil du lære om den vitale rolle, som åndedrættet spiller i at regulere det autonome nervesystem og vagusnerven. Du vil blive præsenteret for forskellige åndedrætsteknikker, som du kan bruge til at fremme afslapning, ro og velvære i kroppen.

Vi vil også dykke ned i meditation og mindfulness-praksis, som kan hjælpe dig med at opbygge nærvær og kontakt med nuet. Du vil lære, hvordan man kan bruge disse teknikker til at møde stress, angst og depression på.

Vi vil også fokusere på Acceptance and Commitment Therapy (ACT), som er en praktisk tilgang til at håndtere stress og angst. Du vil lære forskellige værktøjer og teknikker til at identificere og håndtere negative tanker og følelser, der kan føre til stress, angst og depression.

Mit mål er at give dig de færdigheder og værktøjer, du har brug for, for at kunne navigere bedre gennem livets udfordringer og forbedre din livskvalitet.

Hver aften vil omfatte en blanding af teoretisk viden og praktiske øvelser og meditationer, der vil hjælpe dig, så du kan anvende de lærte teknikker og værktøjer i dit eget liv.

Når du tilmelder dig forløbet får du samtidig adgang til et online univers hvor der løbende vil blive lagt nye åndedræts sessioner og meditationer ind som du kan downloade og bruge.

Hvem er foløbet for?

Alle, der ønsker at lære mere om at reducere og forebygge stress, angst og depression, og som er interesseret i at lære mere om, hvordan åndedrættet og meditation kan bruges til at regulere det autonome nervesystem og vagusnerven, kan deltage på dette kursus.

Kurset er egnet til både begyndere og personer med erfaring inden for mindfulness, meditation og stresshåndtering.

Det er vigtigt at bemærke, at kurset ikke er en erstatning for professionel behandling af stress, angst eller depression. Personer med alvorlige symptomer bør søge professionel hjælp og drøfte deltagelse på kurset med deres behandlere.

.

Hvad siger deltagerne

Dette forløb har givet så meget mening!!! Jeg slugte hvert et ord, der kom ud af din mund. Fantastisk at blive fyldt med al den viden, lave de meningsfyldte meditationer og øvelser. Jeg har efter kurset startet en ny meditationspraksis og bruger dagligt åndedrætsøvelserne😊

Tak for et helt igennem fantastisk kursus. 

Du er en fantastisk formidler, autentisk, enormt vidende og skaber en atmosfære, som får skuldrene til at sænke sig; man føler sig ‘hjemme’!

For mit vedkommende blev det et forløb, som gav utroligt meget mening!

Jeg har åbnet mine øjne for meditation og åndedrættet, samt at selv små ændringer, kan bringer store ændringer med sig. TAK

Nærværet I Åndedrættets Kraft!

Hvad er indholdet?

Åndedrættets betydning for det autonome nervesystem og vagusnerven: Hvordan åndedrættet kan bruges til at regulere det autonome nervesystem og vagusnerven.

Du vil lære forskellige åndedrætsøvelser, lige fra simple teknikker som det fuldkommende åndedræt, box-åndedrættet til mere avancerede teknikker som Wim Hof metoden. Samt længere åndedræts sessioner, der kan hjælpe dig med at øge din følelse af velvære og nærvær.

Forebyggelse af stress, angst og depression: Dette emne vil tage udgangspunkt i at forklare, hvordan man kan forebygge stress, angst og depression, og hvordan man kan skabe en mere positiv og sund livsstil.

Meditation og mindfulness: Du lærer at bruge og forstå hvad meditation og mindfulness er, og hvordan de kan hjælpe med at skabe nærvær og kontakt med nuet.

 Acceptance and Commitment Therapy (ACT): introduktion til hvad ACT er, og hvordan ACT-værktøjerne kan hjælpe dig med at håndtere og møde symptomer på stress, angst og depression.

Et foløb med masser af brugbare redskaber og teori, til at få dig hen imod det der får dig til at glædes!

Lær at bruge åndedrættet til at reducere din stress!

Et Forløb Med

Åndedrættes betydning for det autonome nervesystem

 

Vagusnervens

Regulering af det autonome nervesystem

Angst - Stress -Depression

Hvordan kan man forebygge disse tilstande

Skab en mere positiv og sundlivsstil

Tro og ovebevisningernes kontrol

Meditation & mindfulness

Hvad er mindfulness?

Skab nærvær til nuet?

mød dig selv med venlighed!

Træn dit åndedræt

Det fuldkomne åndedræt

Åndedræts teknikker

CO2 – tolerance træning

Wim Hof & SuperVentilation

act-VÆRKTØJER

Lær hvordan du kan bruge ACT – Acceptence and commitment therapy

Hvordan kan værktøjerne bruges til at møde dine symptomer på angst, stress og depression

Hvad får du

det praktiske

\

8 aftner med start efterår 2023

\

Undervisning fra 19-21

\

I Århus

\

Pris 1499,-kr Kan betales over 2 eller 3 gange

\

Adgang til onlineuniverset "Nærværet I Åndedrættets Kraft"

\

Der serveres kaffe/te & Vand

\

Husk liggeunderlag/yogamåtte og evt. tæppe

\

Personlig opfølgning efter workshop - hvis ønskes!

meditation

Hvorfor skal jeg deltage

vær nærværende

Når du bliver opmærksom på det, som forgår kan du begynde at sætte automat-piloten på pause og selv begynde at have indflydelse på de følelsesregulerende systemer i hjernen.

meditation

Træn dit åndedræt

begynd bevidst at arbjede med din vejrtrækning og opdag den enorme kraft der ligger i åndedrættet

udladning

Lær eller gen-lær at meditere

Lær hvordan og hvorfor det kan være en god ide at have en meditativ praksis.

Måske skal du bare have genstartet det du godt ved omkring meditation, så du kan få gavn af alle de gode bivirkninger, som meditation har.

angstbekym

Praksis virker

Det er vigitg for mig at du bliver ved med at anvende de teknikker du lærer på forløbet. Derfor får du livstid adgang til online universet “Nærværet I Åndedrættes Kraft”.

Hvem underviser

min historie.

brianface

Jeg hedder Brian Christensen og har mere end 30 års erfaring inden for området personlig udvikling, coaching, terapi og meditation

Hvem underviser

Jeg er en passioneret og erfaren inden for personlig udvikling og terapi, med over 30 års erfaring. Med en solid baggrund i mindfulness, bevidst brug af åndedrættet og Acceptence and Commitment Therapy (ACT), har jeg gennem de sidste 8 år med succes hjulpet mennesker, der er sygemeldte med stress, angst og depression.

Uddannelse og certificeringer:

  • Uddannet meditationslærer
  • Certificeret coach
  • Bevidst åndedrætsinstruktør ved Anders Olsson
  • Mindfulness instruktør
  • Trænet i breathwork og åndedrætsteknikker af Wim Hof og Jesse Coomer

Som uddannet meditationslærer med en livslang meditativ praksis, har jeg opnået en dyb indsigt i, hvordan man kan skabe varige forandringer i sind og følelser gennem brug af meditation og åndedrættet. Min undervisning fra Anders Olsson, Wim Hof og Jesse Coomer har yderligere styrket mine færdigheder inden for den bevidste brug af åndedrættet og dets anvendelse i personlig vækst og velvære.

Jeg er engageret i at støtte mine klienter på deres rejse mod øget livskvalitet og trivsel. Jeg tror på, at med den rette vejledning og støtte kan alle opnå personlig vækst og overvinde livets udfordringer.

Jeg er certificeret Coach fra DIEU, Certificeret AAMET EFT practitioner og MatrixReimprinting Practitioner og IMMA Certificeret METAsunheds Practitioner fra METAhealth University

Har været leder af Anthakarana skolen for terapi & healing på Sjælland, samt Skolen for Terapeutisk Astrologi i Århus. Har gennem en årrække uddannet healere og reggresions terapeuter i Skandinavien og Australien. Undervist på Alan Oken’s Konferencer om Esoterisk Astrologi i Santa Fe New Mexico og Anthakarana Conferences i Washington DC.

Forfatter til bogen “Chakrasystemet & Æterlegemet” – Hvad en healer bør vide, Stellar forlag 1990

tilmeld dig nu

Når du tilmelder vil du ved kursus start få adgang til onlineuniverset – ”Nærværet I Åndedrættets Kraft”. Her vil du finde guidede meditationer, åndedrætssession samt materialer det materiale som vi gennemgår på forløbet. Rigtig god fornøjelse!