Kurser & Foredrag

Brug for nye input?

"
"
Stress

01. Stressmestrings forløb

MindYourHealth har udviklet og gennemført 10-ugers stressmestrings forløb for Horsens og Aarhus Kommunes Jobcentre. Forløbet er baseret på mindfulness med elementer fra andre metoder. Gennem forløbet bliver  der skabt de rum, der giver deltageren plads til at lave de forandringer, der er nødvendige for at komme igennem en stresssygemelding.

Pilotprojektet i Horsens har været meget succesfuldt, 14 ud af 22 kursister, blev raskmeldte efter endt forløb.

Forløbet har været omtalt i TVSYD se videoen eller læs artiklen her mindfulness mod stress!

OverbeVisninger

02. Overbevisningens Biologi

– bevidstheden er din behandler

Verdenssynet, hvor vores tanker, følelser og fysisk sundhed er adskilte enheder, er heldigvis blevet modificeret af videnskaben, og paradigmerne har flyttet sig. Der er nu større forståelse for, at tanker kan forme følelser og omvendt, som igen kan stimulere kemikalier i hjernen og hormoner i kroppen, der kan skabe ændringer i vores hjerte, lunger, muskler og andre organer.

Undersøgelsen af vores tanker, følelser og adfærd er inde i en stille revolution, hvor et spirende felt kendt som energi-medicin, eller mere specifikt, energipsykologi er ved at vinde frem.

Med udgangspunkt i nogle af de nye teorier, fra kapaciteter som Bruce Lipton (Intelligente Celler), Gregg Braden (The Divine Matrix), vil der rettes fokus mod, hvad der sker i vores hjerne og krop, når vi udsættes for stress eller traumer og vort system sættes ud af balance. Ved at bevidstgøre os om disse mekanismer, kan vi handle og tage ansvar for vores fysiske og psykiske sundhed.

Der vil gives en introduktion til nogle af de metoder som Energi Psykologien bruger for at ændre de mekanismer der sætter vores system i ubalance. “Heartmath” og meditation er nogle af Energi Psykologiens værktøjer.

Varighed; 2-2½ time

Epigentik

03. Overbevisningens Biologi II

– Hjertets & Hjernens Sprog

Vores tanker og følelser påvirker vores helbred og forårsager DNA-aktivering og regulering, så tag dig tid til at tale med dine celler og lær at tolke Hjertets & Hjernens sprog, for dine celler lytter til det du har at sige!

Kom med på rejsen hvor vi retter lyset mod, hvad der sker i den tredelte hjerne. Tankerne skaber kemi og kemien påvirker cellerne i kroppen. Ved at arbejde med bevidstheden bliver vi i stand til, at påvirke det der sker i vort liv gennem hjertets nærvær.

  • Kroppens rytmer
  • Tankens og Følelsernes kemi
  • Nærværet psykologi i praksis – Den Epigentiske Healer

Varighed: 2-2½ time

Epigentik

04. Du er PlaceboEffekten

– Redesign din Fremtid

– Som barn fik jeg en sukkerpille af min mor, hvis jeg havde ondt, det virkede altid! Senere fortalte min mor mig, at en sukkerpille blot bestod af en teskefuld med sukker!

Placeboeffekten gør at vi kan blive raske ved, at tage en kalktablet – eller at et knæ kan blive helbredt ved at en operation bliver simuleret.

Din krop indeholder hele det biologiske og neurologiske system, der skal til for at få Placeboeffekten til at skabe positive forandringer i dit liv, ved at påvirke kroppens fysiologi.
Ved at få viden og indsigt i, hvordan det virker, kan du blive en bevidst medspiller.

  • Hvor i sindet kommer placeboeffekten fra?
  • Hvordan virker den?
  • Hvad kan vi selv gøre for at aktivere denne kraft?

Er nogle af de spørgsmål der vil blive belyst under foredraget.

Varighed: 2-2½ time

 

Nærvær & Meditation

05. Kom ud af form

– slut fred med dig selv og verden.

Hvis du vil være sund og rask, skal du holde dig i form, det fortæller sundhedsstyrelsen i deres kampagner.

Men hvis du vil slutte fred med dig selv og din verden, så skal du ud af form. Ud af alle de følelsesmæssige og mentale former, som fastholder dig i mønstre og vaner som bringer smerter og ufred. Både i dit indre og i din ydre verden.

Kom til et Foredrag der fortæller historien om hvordan du kan opdage, når du er taget af de former, der ikke er hensigtsmæssige for din sundhed og hvordan du gennem opmærksomhed, som er den største form for selvkærlighed kan begynde at ændre på den måde du handler på.

  • Hvordan du undgår at bide på sindets kroge
  • Hvordan du slipper ud af dine tankers tyranni
  • Det frie valg! Er det en illusion?

Varighed: 2-2½ time

Nærvær & Meditation

06. ReDesign Din Fremtid!

– Tag med på rejsen.

Der hvor din opmærksomhed er, er din energi – Der hvor dine tanker og følelser er, er din energi. Arbejd bevidst med denne universelle lov og ReDesign Din Fremtid.

Kom til en weekend work-shop med fokus på at skabe forandringer i din bevidsthed. Med afsæt i de nye landvindinger indenfor kvantemekanikken og neurovidenskaben, inviteres du med på en rejse for at undersøge, hvordan du kan skabe varige forandringer i dit liv.

2 Dage med tranformation og viden – samt adgang til Online universet “Redesign Din Fremtid”.

Stress test

Tag en gratis Stress Test

Find ud af hvor du er placeret?

Download og udfyld vores Stress Test - Find ud af hvor du er placeret.

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev!

 

Tak - du vil snart modtage et link til din Stress Test og modtage nyhedsbreve fra os!