Psykoterpi i Ry

Certificeret psykotereapeut & Fysioterapeut

"
"

Hej! Jeg er Karen

Psykoterapi i ry af Certificeret psykoterapeut & Fysioterapeut

Jeg er uddannet integral psykoterapeut på ID Academy i 2019 og certificeret i 2020. Jeg er medlem af psykoterapeut foreningen.

Jeg søger klienter, der har helt almindelige dagligdags problemstillinger; det kunne være en følelse af mindreværd, manglende selvtillid, præstations angst eller sorgfulde erindringer fra barndommen. 

Jeg er 51 år, samlevende og bosat i Ry. Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet som sådan i 25 år. I mit nuværende job arbejder jeg med sundhedsfremme og livsstilsændringer til borgere med kroniske diagnoser. I mit arbejde som fysioterapeut er kroppen med dens ressourcer og begrænsninger samt genoptræningpotentiale mit udgangs- og omdrejningspunkt. Kroppen er i et evigt samspil med vores sind, ånd og den sammenhæng vi lever i. Jeg ønsker med min psykoterapeut uddannelse at udvide mine kompetencer til at omfatte og omfavne det hele menneske og det levede liv.

Jeg er meget optaget af det, der foregår med og mellem os mennesker, og hvor betydningsfuldt og afgørende mødet med et andet menneske kan være for ens egen udvikling.

I terapien ønsker jeg at skabe det rum hvor indsigt og erkendelse kan opstå, så du kan komme i retningen af det, du gerne vil opnå.

Jeg vil byde ind med min åbenhed, rummelighed og respekt.

En terapi session har en varighed på 90 minutters.

En session koster 750 kroner. 450,-kr for pensionister og studerende.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller ved uddybende spørgsmål på mail:

[email protected] eller på mobil: 22237064

De kærligste hilsner til dig fra

Karen Rasmussen

agency pattern 04
psykoterapi i Ry og Aarhus l

Hej! Jeg er Karen

Certificeret psykoterapeut & Fysioterapeut

Jeg er uddannet integral psykoterapeut på ID Academy i 2019 og certificeret i 2020. Jeg er medlem af psykoterapeut foreningen.

Jeg søger klienter, der har helt almindelige dagligdags problemstillinger; det kunne være en følelse af mindreværd, manglende selvtillid, præstations angst eller sorgfulde erindringer fra barndommen. 

Jeg er 51 år, samlevende og bosat i Ry. Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet som sådan i 25 år. I mit nuværende job arbejder jeg med sundhedsfremme og livsstilsændringer til borgere med kroniske diagnoser. I mit arbejde som fysioterapeut er kroppen med dens ressourcer og begrænsninger samt genoptræningpotentiale mit udgangs- og omdrejningspunkt. Kroppen er i et evigt samspil med vores sind, ånd og den sammenhæng vi lever i. Jeg ønsker med min psykoterapeut uddannelse at udvide mine kompetencer til at omfatte og omfavne det hele menneske og det levede liv.

Jeg er meget optaget af det, der foregår med og mellem os mennesker, og hvor betydningsfuldt og afgørende mødet med et andet menneske kan være for ens egen udvikling.

I terapien ønsker jeg at skabe det rum hvor indsigt og erkendelse kan opstå, så du kan komme i retningen af det, du gerne vil opnå.

Jeg vil byde ind med min åbenhed, rummelighed og respekt.

En terapi session har en varighed på 90 minutters.

En session koster 750 kroner. 450,-kr for pensionister og studerende.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller ved uddybende spørgsmål på mail:

[email protected] eller på mobil: 22237064

De kærligste hilsner til dig fra

Karen Rasmussen

 

Psykoterapi i Ry og Aarhus

Hvad siger 
Mine klienter?

Jeg forsøger altid at gøre mit bedste, derfor deler jeg gerne mine klienters vurderinger!

Professionalismes
Jeg tog kontakt til Karen, da jeg gang på gang havde svært ved at ...
Read More
Dorthe
Jeg tog kontakt til Karen, da jeg gang på gang havde svært ved at finde ro og fodfæste efter min pludselige skilsmisse nogle år tidligere - jeg blev ved med at lande i ”hullet” og fandt livet svært i min forandrede familiesituation. Karen har med få virkemidler givet mig et mentalt boost og en tro på mig selv, som jeg ikke havde før. Hun  har hjulpet mig til større bevidsthed om mine kapaciteter, bevæggrunde og tankemønstre … Karens ord er ofte med mig i min hverdag. Samtalerne foregår i en varm og meget omsorgsfuld atmosfære, og Karen er med sit rolige væsen og sin professionalisme en kæmpe støtte og hjælp! De bedste anbefalinger fra mig!” Dorthe
Professionalismes
Dorthe
Ligeværdige samtaler
Tak Karen for at skabe tryghed og tillid gennem meget ligeværdige samtaler, så man ...
Read More
Anja
Tak Karen for at skabe tryghed og tillid gennem meget ligeværdige samtaler, så man tør dele de svære ting i livet. Man føler sig altid hørt, anerkendt og forstået. Du er god til at give positiv feedback på en konstruktiv måde, hvilket har udviklet mig som menneske og hjulpet mig igennem den hidtil sværeste periode i mit liv. Din empati, dit nærvær, din støtte og ikke mindst din sans for detaljerne har haft uvurderlig betydning for mig. Anja
Ligeværdige samtaler
Anja
Vidunderlig og tillidsvækkende
Karen er en vidunderlig, klog, vis, varm og tillidsvækkende person. Hun har en super ...
Read More
Eline
Karen er en vidunderlig, klog, vis, varm og tillidsvækkende person. Hun har en super effektiv og alsidig værktøjskasse med teknikker til at hjælpe dig videre i dit liv og i din udviklingsproces. Hun vil forstå præcis, hvad du siger, og hvad du har brug for for at komme derhen, hvor du gerne vil være. Varmeste anbefalinger herfra! Eline
Vidunderlig og tillidsvækkende
Eline
agency pattern 04
aneks 1
agency pattern 04
119456650 10224641789459072 5371434157371267812 n

Psykoterapi I Ry?

Jeg praktiserer som psykoterapeut i Ry. Jeg ved af erfaring, at det kan være en svær beslutning at opsøge en psykoterapeut og bede om hjælp. Men det at vælge at tage imod hjælp, er det første skridt på vejen mod at få det bedre.

For mange kan det at skulle have hjælp, til det der er svært i livet, ofte ses som en svaghed eller et nederlag. Hvorfor kan du ikke bare tage dig sammen, når alle andre tilsyneladende kan det. Sådan er det tit når det kommer til det der sker i vores tanker og følelser.

Har du derimod fysisk ondt et sted, så er det nemmer. Du går til tandlægen, hvis du har ondt i dine tænder, eller for at forebygge at du får det. Du opsøger din læge, eller fysioterapeut, hvis du har ondt i ryggen, eller du sender din bil på værksted for at få den repareret, eller til service for at undgå at den går i stykker. På samme måde kan du få hjælp til at håndtere de udfordringer du har når livet gør ondt, hos mig som psykoterapeut i Aarhus og Ry.

Hvorfor skal jeg vælge en psykoterapeut

Der er flere forskellige grunde til at vælge en psykoterapeut. En psykoterapeut arbejder med nogle af de mange redskaber og grene der findes inden for psykoterapien.

 

Læs Mere

Min klienter kommer af mange årsager. Psykoterapi kan hjælpe dig når du er i en vanskelig periode i dit liv. Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at komme videre og finde veje, når du mærker at livet gør ondt eller syntes meningsløst.

De fleste der opsøger mig som psykoterapeut, har noget der går dem på eller noget der forringer deres livskvalitet. Der kan være helt klare årsager som angst, forbier, OCD (tvangstanker), mindreværd, sociale forbier – generthed eller mobning. Måske har du været udsat for traumer. Enten store traumer som ulykker, overfald og misbrug eller små traumer og oplevelser der gennem livet har hobet sig op, så det nu er blevet en udfordring at være dig.

En anden grund til at opsøge mig som psykoterapeut er, hvis du kan mærke at du er i en krise og gerne vil lære mere om dig selv, så du i fremtiden, kan undgå at komme i lignende situationer.

Psykoterapien hos mig i Ry, er individuelle sessioner.

Hvad handler psykoterapi egentligt om?

Som udgangspunkt er psykoterapi en samtaleterapi. Men der kan være mange andre greb en samtalen der kan bruges inden for psykoterapien. Nogle terapeuter arbejder meget med kroppen og åndedrættet. Andre med tegning og andre kreative udtryk. Det der er fælles for alle former for psykoterapi, er at der fokuseres på at identificerer og derefter ændre de dynamikker, mekanismer og mønster, der ligger bag de symptomer som du oplever. Der er fokus på at få italesat og siden hen arbejdet med de følelser, tanker, oplevelser og handlinger, som ligger bag det at man bliver stresset, angst, trist etc.

Som psykoterapeut arbejder jeg på at støtte og hjælpe dig, til at få indsigt i og begynde at forstå de problemer du står i. Når forståelsen er der, kan du begynde at bruge nogle af de værktøjer som jeg tilvejebringer gennem terapien. Værktøjer der kan få dig til at fungerer, bedrer i din hverdag og dermed få en højere livskvalitet.

Du kan måske genkende dig selv i nogle af følgende udsagn. Det er udsagn jeg tit hører i mit daglige arbejde med Psykoterapi i Ry og Århus:

 • Jeg har ofte svært ved at sige fra. Jeg er bange for at andre bliver sure på mig!
 • Jeg har det ikke godt med konflikter, og prøver tit at undgå dem!
 • Jeg har ofte en følelse af ikke at være god nok. Det er vigtigt for mig at andre kan lide mig!
 • Jeg bliver nød til at være dygtig og bidrage, for at føle at jeg er god nok!
 • Jeg har det med at tage mere hensyn til andre end mig selv!
 • Jeg føler mig forkerte, når jeg er usikker og ked af det!

Det kræver tryghed at komme ud af de svære situationer

Jeg ved fra mit arbejde som psykoterapeut i Ry og Århus, at den grundlæggende forudsætning for et godt psykoterapeutisk samtaleforløb er at du føler dig fuldstændig tryg. Derfor er det for mig vigtigt at møde dig lige præcis hvor du er, med alt det du indeholder. En af mine grundsætninger som psykoterapeut er ”at der er ikke noget der er rigtig eller forkert”. Alt det der er, er der af en grund, men det betyder ikke at det behøver at fortsætte med at være sådan. Gennem trygheden opbygger vi sammen det nære rum, hvor det er muligt at løse op for de problemer vi står i.

Hvor lang tid tager et psykoterapeutisk forløb?

Da vi alle er forskellige og kommer med forskellige problematikker, kan der ikke gives et entydigt svar på dette.

Men min erfaring er at nogle gange kan 1-2 samtaler være det der er behov for. Mens der andre gange kan være tale om et længere forløb, som kan strække sig over ½-1 år.

Virker psykoterapi

Psykiatri Fondens hjemmeside kan du læse følgende;

”Vi ved, at psykoterapi virker”.

Virkningen af de psykoterapeutiske forløb er veldokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. Et eksempel er;

”At den gennemsnitlige patient klarer sig bedre end 80% af dem der ikke har været i gennem et psykoterapeutisk samtale forløb. De sidste 20% vil ikke få det bedre, end dem der har været i terapi. Dette er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, der kan opnås gennem behandling med psykofarmaka”.

Det understøtter fint mine oplevelser, fra mit daglige arbejde med klienter, der får psykoterapi i Ry og Aarhus.

Psykolog i Ry eller Psykoterapeut i Ry?

Hvis du vælger mig som psykoterapeut i Ry eller Aarhus, kan du forvente:

 • Kort ventetid
 • At blive set hørt og forstået
 • Et trygt rum med nærvær og omsorg

Hvis du vælger en psykolog i Ry eller Århus, kan du forvente

 • Lang ventetid ofte 10-12 uger.
 • Hvis du har en lægehenvisning, billiger behandling.

Efter et psykoterapeutisk forløb hos mig i Ry oplever mine klienter ofte, at de har fundet ind til sig selv. De har en oplevelse af at stå stærkere i sig selv, og har fået en viden om, at de udfordringer som livet giver os, kan hjælp med at gøre os stærkere.

Få en GRATIS E-bog

Microtransformationer & Nærvær

Modtag vores nyhedsbrev og få en Gratis E-bog Micro-transformationer & Nærvær

 

Tak - du vil nu fremover modtage nyhedsbreve fra os!