Psykoterapi i Ry

Certificeret psykoterapeut & Fysioterapeut

5
5

Hej! Jeg er Karen

Certificeret psykoterapeut udbyder psykoterapi i Ry

Har du brug for hjælp til at navigere i Livets Flod? Lære at sejle farbart gennem flodens strømfald og hvirvler – Jeg tilbyder Psykoterapi i Ry!

Jeg ved af erfaring, at det kan være en svær beslutning at opsøge et fremmed menneske og bede om hjælp – men det at vælge at tage imod hjælp, er som oftest det første skridt på vejen mod at få det bedre.

I vores kultur opleves det for de fleste mere legalt at gå til egen læge eller andre behandlere, når det gør ondt i fysikken. Det er derimod langt sværere at bede om hjælp, når livet gør ondt.

Hvorfor vælge en psykoterapeut?

Min uddannelse til Psykoterapeut har taget fire år. Herefter har jeg valgt at lade mig certificere, hvilket har omfattet endnu trekvart år med opgaveskrivning og eksamen. Det der gør den Psykoterapeutiske uddannelse unik er, at det er en håndværksmæssig uddannelse i den personlige samtale. Der ligger rigtig mange timers praktisk øvning, klientarbejde og supervision bag.

En terapi session har en varighed på op til 90 minutters.

En session koster 750 kroner.
500,-kr for pensionister og studerende.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller ved uddybende spørgsmål på mail:

Kradser@gmail.com eller på mobil: 22237064

De kærligste hilsner til dig fra

Karen Rasmussen

agency pattern 04
psykoterapi i ry aarhus

Hej! Jeg er Karen

Certificeret psykoterapeut & Fysioterapeut

Har du brug for hjælp til at navigere i Livets Flod? Lære at sejle farbart gennem flodens strømfald og hvirvler – Jeg tilbyder Psykoterapi i Ry!

Jeg ved af erfaring, at det kan være en svær beslutning at opsøge et fremmed menneske og bede om hjælp – men det at vælge at tage imod hjælp, er som oftest det første skridt på vejen mod at få det bedre.

I vores kultur opleves det for de fleste mere legalt at gå til egen læge eller andre behandlere, når det gør ondt i fysikken. Det er derimod langt sværere at bede om hjælp, når livet gør ondt.

Hvorfor vælge en psykoterapeut?

Min uddannelse til Psykoterapeut har taget fire år. Herefter har jeg valgt at lade mig certificere, hvilket har omfattet endnu trekvart år med opgaveskrivning og eksamen. Det der gør den Psykoterapeutiske uddannelse unik er, at det er en håndværksmæssig uddannelse i den personlige samtale. Der ligger rigtig mange timers praktisk øvning, klientarbejde og supervision bag.

En terapi session har en varighed på op til 90 minutters.

En session koster 750 kroner.
500,-kr for pensionister og studerende.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller ved uddybende spørgsmål på mail:

Kradser@gmail.com eller på mobil: 22237064

De kærligste hilsner til dig fra

Karen Rasmussen

 

Psykoterapi i Ry og Aarhus

Hvad siger 
Mine klienter?

Jeg forsøger altid at gøre mit bedste, derfor deler jeg gerne mine klienters vurderinger!

Professionalismes
Jeg tog kontakt til Karen, da jeg gang på gang havde svært ved at...
Read More
Dorthe
Jeg tog kontakt til Karen, da jeg gang på gang havde svært ved at finde ro og fodfæste efter min pludselige skilsmisse nogle år tidligere - jeg blev ved med at lande i ”hullet” og fandt livet svært i min forandrede familiesituation. Karen har med få virkemidler givet mig et mentalt boost og en tro på mig selv, som jeg ikke havde før. Hun  har hjulpet mig til større bevidsthed om mine kapaciteter, bevæggrunde og tankemønstre … Karens ord er ofte med mig i min hverdag. Samtalerne foregår i en varm og meget omsorgsfuld atmosfære, og Karen er med sit rolige væsen og sin professionalisme en kæmpe støtte og hjælp! De bedste anbefalinger fra mig!” Dorthe
Professionalismes
Dorthe
Ligeværdige samtaler
Tak Karen for at skabe tryghed og tillid gennem meget ligeværdige samtaler, så man...
Read More
Anja
Tak Karen for at skabe tryghed og tillid gennem meget ligeværdige samtaler, så man tør dele de svære ting i livet. Man føler sig altid hørt, anerkendt og forstået. Du er god til at give positiv feedback på en konstruktiv måde, hvilket har udviklet mig som menneske og hjulpet mig igennem den hidtil sværeste periode i mit liv. Din empati, dit nærvær, din støtte og ikke mindst din sans for detaljerne har haft uvurderlig betydning for mig. Anja
Ligeværdige samtaler
Anja
Vidunderlig og tillidsvækkende
Karen er en vidunderlig, klog, vis, varm og tillidsvækkende person. Hun...
Read More
Eline
Karen er en vidunderlig, klog, vis, varm og tillidsvækkende person. Hun har en super effektiv og alsidig værktøjskasse med teknikker til at hjælpe dig videre i dit liv og i din udviklingsproces. Hun vil forstå præcis, hvad du siger, og hvad du har brug for for at komme derhen, hvor du gerne vil være. Varmeste anbefalinger herfra! Eline
Vidunderlig og tillidsvækkende
Eline
agency pattern 04
aneks 1
agency pattern 04
119456650 10224641789459072 5371434157371267812 n

Psykoterapi I Ry?

 De klienter jeg har haft i terapi er kommet af forskellige årsager – men et fællestræk er oplevelsen af forringet livskvalitet. Det kan være følelser som sorg, oplevelsen af tab, angst, depression, tvangstanker, oplevelsen af meningsløshed, tristhed eller følelsen af mindreværd eller svag identitetsfølelse. Psykoterapi kan hjælpe dig, når du er i en vanskelig periode i dit liv.

Kort sagt når du oplever, at livet gør ondt eller er blevet en udfordring for dig – og når dine strategier ikke længere fungerer hensigtsmæssigt.

Hvad handler psykoterapi egentligt om?

Psykoterapi er samtaleterapi. Der er mange forskellige redskaber og metoder, der kan tages i anvendelse undervejs afhængig af situationen, problemstillingen og det menneske, der er i terapi.

Der kan arbejdes med tankerne, kroppen, åndedrættet, med tegneterapi og andre kreative udtryk, psykoeducation, metoder på gulvet, eller gængs samtaleterapi. Målet er at identificere og forandre de dynamikker, mekanismer og mønstre, der er årsagen til dine symptomer og/eller vanskeligheder i livet.

Det kræver tryghed at komme ud af de svære situationer

Jeg ved fra mit daglige arbejde som fysioterapeut, sundhedskonsulent og psykoterapeut at enhver svær og forandringsskabende samtale forudsætter god kontakt, tillid og tryghed.

Derfor er det afgørende for mig at møde dig lige præcis hvor du er – og i øjenhøjde.

Jeg er af den overbevisning, at vi som mennesker gør det bedste, vi kan, med de forudsætninger vi har – Og at vi udfordres livet igennem for at kunne udvikle os.

Bag enhver problemstilling gemmer der sig et udviklingspotentiale – hvis vi tør gribe muligheden!

Hvor lang tid tager et psykoterapeutisk forløb?

Et psykoterapeutisk samtaleforløb tager præcist den tid, det tager!

Du bestemmer!