Psykoterpi i Ry

Certificeret psykotereapeut & Fysioterapeut

5
5

Hej! Jeg er Karen

Psykoterapi i ry af Certificeret psyko- & Fysioterapeut

Har du brug for hjælp til at navigere i Livets Flod – Lær at styre igennem kriser og konflikter – Jeg tilbyder Psykoterapi i Ry!

Jeg ved af erfaring, at det kan være en svær beslutning at opsøge et fremmed menneske og bede om hjælp – men det at vælge at tage imod hjælp, er som oftest det første skridt på vejen mod at få det bedre.

I vores kultur opleves det for de fleste mere legalt at gå til egen læge eller andre behandlere, når det gør ondt i fysikken. Det er derimod langt sværere at bede om hjælp, når livet gør ondt.

Hvorfor vælge en psykoterapeut?

Min uddannelse til Psykoterapeut har taget fire år. Herefter har jeg valgt at lade mig certificere, hvilket har omfattet endnu trekvart år med opgaveskrivning og eksamen. Det der gør den Psykoterapeutiske uddannelse unik er, at det er en håndværksmæssig uddannelse i den personlige samtale. Der ligger rigtig mange timers praktisk øvning, klientarbejde og supervision bag.

En terapi session har en varighed på 90 minutters.

En session koster 750 kroner. 450,-kr for pensionister og studerende.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller ved uddybende spørgsmål på mail:

Kradser@gmail.com eller på mobil: 22237064

De kærligste hilsner til dig fra

Karen Rasmussen

agency pattern 04
psykoterapi i ry aarhus

Hej! Jeg er Karen

Certificeret psykoterapeut & Fysioterapeut

Jeg er certificeret Psykoterapeut fra ID Academy i 2020 og praktiserer psykoterapi i Ry.

Jeg ved af erfaring, at det kan være en svær beslutning at opsøge et fremmed menneske og bede om hjælp – men det at vælge at tage imod hjælp, er som oftest det første skridt på vejen mod at få det bedre.

I vores kultur opleves det for de fleste mere legalt at gå til egen læge eller andre behandlere, når det gør ondt i fysikken. Det er derimod langt sværere at bede om hjælp, når livet gør ondt.

Hvorfor vælge en psykoterapeut?

Min uddannelse til Psykoterapeut har taget fire år. Herefter har jeg valgt at lade mig certificere, hvilket har omfattet endnu trekvart år med opgaveskrivning og eksamen. Det der gør den Psykoterapeutiske uddannelse unik er, at det er en håndværksmæssig uddannelse i den personlige samtale. Der ligger rigtig mange timers praktisk øvning, klientarbejde og supervision bag.

En terapi session har en varighed på 90 minutters.

En session koster 750 kroner. 450,-kr for pensionister og studerende.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller ved uddybende spørgsmål på mail:

Kradser@gmail.com eller på mobil: 22237064

De kærligste hilsner til dig fra

Karen Rasmussen

 

Psykoterapi i Ry og Aarhus

Hvad siger 
Mine klienter?

Jeg forsøger altid at gøre mit bedste, derfor deler jeg gerne mine klienters vurderinger!

Professionalismes
Jeg tog kontakt til Karen, da jeg gang på gang havde svært ved at ...
Read More
Dorthe
Jeg tog kontakt til Karen, da jeg gang på gang havde svært ved at finde ro og fodfæste efter min pludselige skilsmisse nogle år tidligere - jeg blev ved med at lande i ”hullet” og fandt livet svært i min forandrede familiesituation. Karen har med få virkemidler givet mig et mentalt boost og en tro på mig selv, som jeg ikke havde før. Hun  har hjulpet mig til større bevidsthed om mine kapaciteter, bevæggrunde og tankemønstre … Karens ord er ofte med mig i min hverdag. Samtalerne foregår i en varm og meget omsorgsfuld atmosfære, og Karen er med sit rolige væsen og sin professionalisme en kæmpe støtte og hjælp! De bedste anbefalinger fra mig!” Dorthe
Professionalismes
Dorthe
Ligeværdige samtaler
Tak Karen for at skabe tryghed og tillid gennem meget ligeværdige samtaler, så man ...
Read More
Anja
Tak Karen for at skabe tryghed og tillid gennem meget ligeværdige samtaler, så man tør dele de svære ting i livet. Man føler sig altid hørt, anerkendt og forstået. Du er god til at give positiv feedback på en konstruktiv måde, hvilket har udviklet mig som menneske og hjulpet mig igennem den hidtil sværeste periode i mit liv. Din empati, dit nærvær, din støtte og ikke mindst din sans for detaljerne har haft uvurderlig betydning for mig. Anja
Ligeværdige samtaler
Anja
Vidunderlig og tillidsvækkende
Karen er en vidunderlig, klog, vis, varm og tillidsvækkende person. Hun har en super ...
Read More
Eline
Karen er en vidunderlig, klog, vis, varm og tillidsvækkende person. Hun har en super effektiv og alsidig værktøjskasse med teknikker til at hjælpe dig videre i dit liv og i din udviklingsproces. Hun vil forstå præcis, hvad du siger, og hvad du har brug for for at komme derhen, hvor du gerne vil være. Varmeste anbefalinger herfra! Eline
Vidunderlig og tillidsvækkende
Eline
agency pattern 04
aneks 1
agency pattern 04
119456650 10224641789459072 5371434157371267812 n

Psykoterapi I Ry?

Jeg er certificeret Psykoterapeut fra ID Academy i 2020 og praktiserer psykoterapi i Ry.

Jeg ved af erfaring, at det kan være en svær beslutning at opsøge et fremmed menneske og bede om hjælp – men det at vælge at tage imod hjælp, er som oftest det første skridt på vejen mod at få det bedre.

I vores kultur opleves det for de fleste mere legalt at gå til egen læge eller andre behandlere, når det gør ondt i fysikken. Det er derimod langt sværere at bede om hjælp, når livet gør ondt.

Hvorfor vælge en psykoterapeut?

Min uddannelse til Psykoterapeut har taget fire år. Herefter har jeg valgt at lade mig certificere, hvilket har omfattet endnu trekvart år med opgaveskrivning og eksamen. Det der gør den Psykoterapeutiske uddannelse unik er, at det er en håndværksmæssig uddannelse i den personlige samtale. Der ligger rigtig mange timers praktisk øvning, klientarbejde og supervision bag.

De klienter jeg har haft i terapi er kommet af forskellige årsager – men et fællestræk er oplevelsen af forringet livskvalitet. Det kan være følelser som sorg, oplevelsen af tab, angst, depression, tvangstanker, oplevelsen af meningsløshed, tristhed eller følelsen af mindreværd eller svag identitetsfølelse. Psykoterapi kan hjælpe dig, når du er i en vanskelig periode i dit liv.

Kort sagt når du oplever, at livet gør ondt eller er blevet en udfordring for dig – og når dine strategier ikke længere fungerer hensigtsmæssigt.

Hvad handler psykoterapi egentligt om?

Psykoterapi er samtaleterapi. Der er mange forskellige redskaber og metoder, der kan tages i anvendelse undervejs afhængig af situationen, problemstillingen og det menneske, der er i terapi.

Der kan arbejdes med tankerne, kroppen, åndedrættet, med tegneterapi og andre kreative udtryk, psykoeducation, metoder på gulvet, eller gængs samtaleterapi. Målet er at identificere og forandre de dynamikker, mekanismer og mønstre, der er årsagen til dine symptomer og/eller vanskeligheder i livet.

Det kræver tryghed at komme ud af de svære situationer

Jeg ved fra mit daglige arbejde som fysioterapeut, sundhedskonsulent og psykoterapeut at enhver svær og forandringsskabende samtale forudsætter god kontakt, tillid og tryghed.

Derfor er det afgørende for mig at møde dig lige præcis hvor du er – og i øjenhøjde.

Jeg er af den overbevisning, at vi som mennesker gør det bedste, vi kan, med de forudsætninger vi har – Og at vi udfordres livet igennem for at kunne udvikle os.

Bag enhver problemstilling gemmer der sig et udviklingspotentiale – hvis vi tør gribe muligheden!

Hvor lang tid tager et psykoterapeutisk forløb?

Et psykoterapeutisk samtaleforløb tager præcist den tid, det tager!

Du bestemmer!

Læs Mere

Min klienter kommer af mange årsager. Psykoterapi kan hjælpe dig når du er i en vanskelig periode i dit liv. Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at komme videre og finde veje, når du mærker at livet gør ondt eller syntes meningsløst.

De fleste der opsøger mig som psykoterapeut, har noget der går dem på eller noget der forringer deres livskvalitet. Der kan være helt klare årsager som angst, forbier, OCD (tvangstanker), mindreværd, sociale forbier – generthed eller mobning. Måske har du været udsat for traumer. Enten store traumer som ulykker, overfald og misbrug eller små traumer og oplevelser der gennem livet har hobet sig op, så det nu er blevet en udfordring at være dig.

En anden grund til at opsøge mig som psykoterapeut er, hvis du kan mærke at du er i en krise og gerne vil lære mere om dig selv, så du i fremtiden, kan undgå at komme i lignende situationer.

Psykoterapien hos mig i Ry, er individuelle sessioner.

Hvad handler psykoterapi egentligt om?

Som udgangspunkt er psykoterapi en samtaleterapi. Men der kan være mange andre greb en samtalen der kan bruges inden for psykoterapien. Nogle terapeuter arbejder meget med kroppen og åndedrættet. Andre med tegning og andre kreative udtryk. Det der er fælles for alle former for psykoterapi, er at der fokuseres på at identificerer og derefter ændre de dynamikker, mekanismer og mønster, der ligger bag de symptomer som du oplever. Der er fokus på at få italesat og siden hen arbejdet med de følelser, tanker, oplevelser og handlinger, som ligger bag det at man bliver stresset, angst, trist etc.

Som psykoterapeut arbejder jeg på at støtte og hjælpe dig, til at få indsigt i og begynde at forstå de problemer du står i. Når forståelsen er der, kan du begynde at bruge nogle af de værktøjer som jeg tilvejebringer gennem terapien. Værktøjer der kan få dig til at fungerer, bedrer i din hverdag og dermed få en højere livskvalitet.

Du kan måske genkende dig selv i nogle af følgende udsagn. Det er udsagn jeg tit hører i mit daglige arbejde med Psykoterapi i Ry og Århus:

 • Jeg har ofte svært ved at sige fra. Jeg er bange for at andre bliver sure på mig!
 • Jeg har det ikke godt med konflikter, og prøver tit at undgå dem!
 • Jeg har ofte en følelse af ikke at være god nok. Det er vigtigt for mig at andre kan lide mig!
 • Jeg bliver nød til at være dygtig og bidrage, for at føle at jeg er god nok!
 • Jeg har det med at tage mere hensyn til andre end mig selv!
 • Jeg føler mig forkerte, når jeg er usikker og ked af det!

Det kræver tryghed at komme ud af de svære situationer

Jeg ved fra mit arbejde som psykoterapeut i Ry og Århus, at den grundlæggende forudsætning for et godt psykoterapeutisk samtaleforløb er at du føler dig fuldstændig tryg. Derfor er det for mig vigtigt at møde dig lige præcis hvor du er, med alt det du indeholder. En af mine grundsætninger som psykoterapeut er ”at der er ikke noget der er rigtig eller forkert”. Alt det der er, er der af en grund, men det betyder ikke at det behøver at fortsætte med at være sådan. Gennem trygheden opbygger vi sammen det nære rum, hvor det er muligt at løse op for de problemer vi står i.

Hvor lang tid tager et psykoterapeutisk forløb?

Da vi alle er forskellige og kommer med forskellige problematikker, kan der ikke gives et entydigt svar på dette.

Men min erfaring er at nogle gange kan 1-2 samtaler være det der er behov for. Mens der andre gange kan være tale om et længere forløb, som kan strække sig over ½-1 år.

Virker psykoterapi

Psykiatri Fondens hjemmeside kan du læse følgende;

”Vi ved, at psykoterapi virker”.

Virkningen af de psykoterapeutiske forløb er veldokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. Et eksempel er;

”At den gennemsnitlige patient klarer sig bedre end 80% af dem der ikke har været i gennem et psykoterapeutisk samtale forløb. De sidste 20% vil ikke få det bedre, end dem der har været i terapi. Dette er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, der kan opnås gennem behandling med psykofarmaka”.

Det understøtter fint mine oplevelser, fra mit daglige arbejde med klienter, der får psykoterapi i Ry og Aarhus.

Psykolog i Ry eller Psykoterapeut i Ry?

Hvis du vælger mig som psykoterapeut i Ry eller Aarhus, kan du forvente:

 • Kort ventetid
 • At blive set hørt og forstået
 • Et trygt rum med nærvær og omsorg

Hvis du vælger en psykolog i Ry eller Århus, kan du forvente

 • Lang ventetid ofte 10-12 uger.
 • Hvis du har en lægehenvisning, billiger behandling.

Efter et psykoterapeutisk forløb hos mig i Ry oplever mine klienter ofte, at de har fundet ind til sig selv. De har en oplevelse af at stå stærkere i sig selv, og har fået en viden om, at de udfordringer som livet giver os, kan hjælp med at gøre os stærkere.

Stress test

Tag en gratis Stress Test

Find ud af hvor du er placeret?

Download og udfyld vores Stress Test - Find ud af hvor du er placeret.

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev!

 

Tak - du vil snart modtage et link til din Stress Test og modtage nyhedsbreve fra os!