Psykoterapi i Ry

Certificeret Psykoterapeut & Fysioterapeut

Det siger mine klienter!

Tak Karen for at skabe tryghed og tillid gennem meget ligeværdige samtaler, så man tør dele de svære ting i livet. Man føler sig altid hørt, anerkendt og forstået. Du er god til at give positiv feedback på en konstruktiv måde, hvilket har udviklet mig som menneske og hjulpet mig igennem den hidtil sværeste periode i mit liv. Din empati, dit nærvær, din støtte og ikke mindst din sans for detaljerne har haft uvurderlig betydning for mig. Anja

 

Jeg tog kontakt til Karen, da jeg gang på gang havde svært ved at finde ro og fodfæste efter min pludselige skilsmisse nogle år tidligere – jeg blev ved med at lande i ”hullet” og fandt livet svært i min forandrede familiesituation. Karen har med få virkemidler givet mig et mentalt boost og en tro på mig selv, som jeg ikke havde før. Hun  har hjulpet mig til større bevidsthed om mine kapaciteter, bevæggrunde og tankemønstre … Karens ord er ofte med mig i min hverdag. Samtalerne foregår i en varm og meget omsorgsfuld atmosfære, og Karen er med sit rolige væsen og sin professionalisme en kæmpe støtte og hjælp! De bedste anbefalinger fra mig!” Dorthe

 

Karen er en vidunderlig, klog, vis, varm og tillidsvækkende person. Hun har en super effektiv og alsidig værktøjskasse med teknikker til at hjælpe dig videre i dit liv og i din udviklingsproces. Hun vil forstå præcis, hvad du siger, og hvad du har brug for for at komme derhen, hvor du gerne vil være. Varmeste anbefalinger herfra! Eline

 
ID Psykoterapeut Karen Rasmussen

Hej! Jeg er Karen

Certificeret psykoterapeut & Fysioterapeut

Jeg er uddannet integral psykoterapeut på ID Academy i 2019 og certificeret i 2020. Jeg er medlem af psykoterapeut foreningen.

Jeg søger klienter, der har helt almindelige dagligdags problemstillinger; det kunne være en følelse af mindreværd, manglende selvtillid, præstations angst eller sorgfulde erindringer fra barndommen. 

Jeg er 51 år, samlevende og bosat i Ry. Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet som sådan i 25 år. I mit nuværende job arbejder jeg med sundhedsfremme og livsstilsændringer til borgere med kroniske diagnoser. I mit arbejde som fysioterapeut er kroppen med dens ressourcer og begrænsninger samt genoptræningpotentiale mit udgangs- og omdrejningspunkt. Kroppen er i et evigt samspil med vores sind, ånd og den sammenhæng vi lever i. Jeg ønsker med min psykoterapeut uddannelse at udvide mine kompetencer til at omfatte og omfavne det hele menneske og det levede liv.

Jeg er meget optaget af det, der foregår med og mellem os mennesker, og hvor betydningsfuldt og afgørende mødet med et andet menneske kan være for ens egen udvikling.

I terapien ønsker jeg at skabe det rum hvor indsigt og erkendelse kan opstå, så du kan komme i retningen af det, du gerne vil opnå.

Jeg vil byde ind med min åbenhed, rummelighed og respekt.

En terapi session har en varighed på 90 minutters og koster 700 kroner.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller ved uddybende spørgsmål på mail:

[email protected] eller på mobil: 22237064

De kærligste hilsner til dig fra

Karen Rasmussen

 

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at lave en aftale så skriv eller ring!

+ 45 31660043

Sanatorievej 3, DK-8680 Ry

Trænger du til forandring?

Gratis E-bog Microtransformationer & Nærvær

Fortæller DIG Hvordan!

Tilmeld dig Mindyourhealths nyhedsbrev.

 

Mikro-transformationer-og-nærvær

Tak fordi du tilmeldte dig!