invester i dig selv

Redesign din fremtid

 

tag med på rejsen

Der hvor din opmærksomhed er, er din energi – Der hvor dine tanker og følelser er, er din energi. Arbejd bevidst med denne universelle lov og ReDesign Din Fremtid.

Kom til en weekend work-shop med fokus på at skabe forandringer i din bevidsthed. Med afsæt i de nye landvindinger indenfor kvantemekanikken og neurovidenskaben, inviteres du med på en rejse for at undersøge, hvordan du kan skabe varige forandringer i dit liv.

Er du en af de mange, der oplever, at dit liv er fyldt med evindelige trivielle og måske smertefulde gentagelser, så vil nogle af de redskaber du får adgang til på denne workshop hjælpe dig med at skabe de vanebrud, som du måske har behov for.

Når du tilmelder dig workshoppen, får du adgang til onlineuniverset – ”ReDesign Din Fremtid”. Her vil du finde guidede meditationer samt materialer i form af podcast og videoer. Du vil allerede nu, få adgang til nogle af de redskaber, du får på workshoppen. Rigtig god fornøjelse!

Hvad siger deltagerne

Denne weekend har givet så meget mening!!! Jeg slugte hvert et ord, der kom ud af din mund. Fantastisk at blive fyldt med al den viden, lave de meningsfyldte meditationer og øvelser. Jeg har efter weekenden startet en ny meditationspraksis 😊

Tak for et helt igennem fantastisk kursus. 

Du er en fantastisk formidler, autentisk, enormt vidende og skaber en atmosfære, som får skuldrene til at sænke sig; man føler sig ‘hjemme’!

For mit vedkommende blev det en weekend, som gav utroligt meget mening!

Jeg har åbnet mine øjne for meditation og at selv små ændringer, kan bringer store ændringer med sig. TAK

det kvantemekaniske menneske

kom ud af form

En weekend med masser af teori og brugbare redskaber til at få startet din indre rejse fra drøm til virkelighed. Få manifesteret den du i virkeligheden er!

kom ud af form
Epigenetiske inginor

Den epigenetiske ingeniør

Workshoppens indhold

Det kvantemekaniske menneske & epigenetik

 

Dit kvantemekaniske JEG

Epigenetik og den intelligente krop

Videnskaben om meditation

Hvad er meditation?

Hvorfor er det vigtigt?

Hvordan får jeg skabt en praksis?

De menneskelige energi-centre

Chakrasystemet i aktion

Energicentrene og vores bevidsthed

Kirtlerne & nervesystemet

overbevisningens biologi

Underbevidsthedens natur

Programmer fra underbevidstheden

Tro og ovebevisningernes kontrol

værdi arbejdet

Få kortlagt dine værdier

Hvorfor skal du arbejde med dine værdier

hjernens & hjertets sprog

Hjertets og hjernens betydning for din sundhed.

Hjernebølgernes indvirkning på din sundhed

Hvordan påvirker vi vores hjernebølger?

 

Hvad får du

det praktiske

\

Undervisning fra 9-16 begge dage

\
\

Pris 1100,-kr

\

Der serveres kaffe/te - snack & forfriskninger

\

Der udstedes kursusbevis

\

Opfølging efter workshop - hvis ønskes

Hvorfor skal jeg deltage

vær nærværende

Når du bliver opmærksom på det, som forgår under bevidsthedens overflade, kan du begynde at blive den epigenetiske ingeniør, der ligger iboende i menneskesindet. Du kan arbejde ud fra et bevidst skabende niveau og påvirke signalerne dit indre miljø sender til dit DNA.   

meditation

Meditativ træning

Få startet eller booste din meditations praksis. Du får en grundig vejledning og forståelse for hvorfor en meditations praksis er både virksom og givende!

udladning

Forstå det du laver

for at din viden skal komme i anvendelse i din dagligdag, er det vigtig at du har en grundig forståelse, af de mekanisker der styre det menneskelige sind.

angstbekym

Praksis virker

Det er vigitg for mig at du bliver ved med at anvende de teknikker du lærer på workshoppen. Derfor får du livstid adgang til online universet “Redesign Din Fremtid”. 

Hvem underviser

min historie.

brianface

Jeg hedder Brian Christensen og har mere end 30 års erfaring inden for området personlig udvikling, coaching, terapi og meditation

Jeg er certificeret Coach fra DIEU, Certificeret AAMET EFT practitioner og MatrixReimprinting Practitioner og IMMA Certificeret METAsunheds Practitioner fra METAhealth University. Er uddannet healer og meditations lærer fra Skandinavisk Healerskole i 1982.

Har været leder af Anthakarana skolen for terapi & healing på Sjælland, samt Skolen for Terapeutisk Astrologi i Århus. Har gennem en årrække uddannet healere og reggresions terapeuter i Skandinavien og Australien. Undervist på Alan Oken’s Konferencer om Esoterisk Astrologi i Santa Fe New Mexico og Anthakarana Conferences i Washington DC.

Forfatter til bogen “Chakrasystemet & Æterlegemet” – Hvad en healer bør vide, Stellar forlag 1990

tilmeld dig nu

Og få straks adgang til onlineuniverset – ”ReDesign Din Fremtid”. Her vil du finde guidede meditationer samt materialer i form af podcast og videoer.  Rigtig god fornøjelse!