Ny forskning fra Harvard viser at du ved at gentage et enkelt ord få minutter om dagen vil kunne aktiverer over 1200 stress reducerende gener i din krop!

Find et ord der sætter dig i forbindelse med dine dybeste værdier; det kan være ord som fred, medfølelse, taknemlighed, kærlighed, indre ro, gud, respekt. Find lige præcis det ord som giver dig mening. Gentag ordet du forbinder med de roligt i et par minutter. Du kan enten sige det ud i rummet eller blot gentage det for dig selv. Forsker på Harvard viste at denne simple øvelse over en 8 ugers periode, vil aktivere unikke gener som vil forhindre at stress neurokemikalier bliver aktiveret.

Du kan forstærke effekten hvis du samtidig laver hjerte åndedrættet. Det gøres ved at fokuserer din bevidsthed midt i brystkassen. Du kan eventuelt holde din hånd midt på brystet. Det kan tit være en hjælp for at hold fokus. Lav en indånding på 6 og en udånding på 6. Du visualiserer så, hvordan din vejrtrækning på indåndingen går ind gennem hjertet og på udåndingen går ud gennem hjertet.

Som med alt anden træning eller ændring af vaner så er effekten afhængig af at du gør det. Det er ikke varigheden der er vigtig i starten, men at få det gjort. Så brug bare et par minutter hver dag. Find et roligt hjørne og går det!

 

Trænger du til forandring?

Gratis E-bog Microtransformationer & Nærvær

Fortæller DIG Hvordan!

Tilmeld dig Mindyourhealths nyhedsbrev.

 

Mikro-transformationer-og-nærvær

Tak fordi du tilmeldte dig!