Skab dig en ny fremtid!

af okt 26, 2018Kom igang med meditation, Mindfulness

Indput til Hjernen & Hjertet
MEDITATION

Skab dig en ny fremtid!

brianrund
Brian Christensen, MindYourHealth,
26 Oktober 2018

Med meditationen ÅbenFokus – kan du begynde at ændre dine overbevisninger.

Vi tænker et sted mellem 60-70.000 tanker i løbet af en dag. Men ca. 90% af disse tanker, er de samme fra dag til dag! Når du tænker en tanke eller blive mindet om noget fra din hukommelse, starter en biokemisk reaktion i din hjerne. Denne strøm af kemi fra hjernen skaber en følelse i kroppen, som får dig til at føle præcist, det du tænkte. Når du mærker det i kroppen, får det dig til at lave flere tanker i samme tråd. Dette loop af tanker, får neuroner i hjernen til at lyse op og aktivere de samme neurale netværk i nøjagtig de samme forløb og mønstre. Det bliver til automatiske programmer, som du ubevidst bruger hver dag.

Meditationen – ÅbenFokus

Vil du lave ændringer i dit liv, må du blive bevidst om, hvad det er for programmer der automatisk styrer dig. Start med min video introduktion til meditationen.

Meditationen ÅbenFokus – skab dig en ny fremtid!
“Ved at bringe hjernen i en tilstand af kohærens kan du begynde at påvirke din krops fysiologi”

Du kan høre eller downloade meditationen ÅbenFokus, her på mindyourhealth.dk. Før du begynder meditationen, er det en god ide at starte med at lytte til introduktion. Find dem her

Brian Christensen

Brian Christensen - Stress Coach & meditationslærer. Har mere en 40 år erfaring inden for området Personlig udvikling, meditation og krop-psyke sammenhæng i forhold til vores liv og helbred. Brian blogger, holder foredrag, kurser inden for disse områder.